tisdag 4 oktober 2016

Glädjande morgon.

Haft en rätt bra lämning på dagis, det känns betydligt enklare att starta upp dagen då. Sedan gick vi in till småbarnsavdelningen dit en av ongens favoritfröknar har börjat jobba. Hade ett par raggsockar att överlämna, hon blev väldigt glad och då blir jag också glad. Jag älskar att kunna göra andra människor glada genom mitt hantverk och hobby. Jag stickar ju egentligen aldrig på beställning men ibland kan jag känna att jag gärna kan göra små undantag. Gällande detta tillexempel.
Har sovit så bra den här natten också, vaknade bara en gång vid tre. Det är så tröttsam att ha dessa uppvakningar. Men antar att det bara är att vänja sig, fortskrider det här graviditeten vet jag ju vad jag har att vänta mig framöver. Helst när jag inte längre kommer kunna sova på mage. Jag sover alltid på mage.


Eftersom det är så tidigt så har vi inte gått ut med det ännu. Även om jag skulle kunna göra det. Blir det missfall (igen) så blir det. Det blir ju inte mindre jobbigt med ett missfall genom att andra vet om det, i alla fall inte för min del. Eftersom inte så många vet om att jag bloggar här så, ja. Här är det en liten pysventil. Idag känner jag mig lugnare i kroppen gällande graviditeten. Jag gjorde ett test till igår, eftersom jag hade ett över. Och aldrig har ett test varit så väldigt positivt. Strecket som talar för en graviditet kom direkt, och var nästan starkare än det andra. Jag har det inne i toaskåpet, så jag tar fram det och ser på det då och då. Då spirar lyckan i mig. Häng kvar lilla du, häng kvar. Jag längtar så efter dig! Om 2 dagar har ännu en vecka gått. På torsdag går jag in i vecka 6. Det närmar sig tiden för förra missfallet. Nå. Det är under nästa graviditetsvecka som hjärtat ska börja slå. Hoppas verkligen att det yttepyttelilla hjärtat slår....


Idag ska jag kila ned på stan vid ett. Har ett möte på banken med min karl. Vi ska höra lite hur det funkar om vi skulle vilja låna till en gård, genom karlns företag. Det är ju liksom helt andra pengar det rör sig om när det är en gård än en vanlig villa. Och reglerna och tillvägagångssätten är visst också annorlunda.

2 kommentarer:

  1. Men GRATTIS!!!! :-) Håller tummarna för att allt går vägen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Petra! Ja, nu vill jag inte vara med om fler missfall. Nu vill jag bara vara lycklig!

      Radera